ANNONS

Blogg

 • Analyser under jul- & nyår

  Onsdag 20 december

  Onsdag 20/12 V86 (Dubbeljackpot)

  Lördag 23/12 Stryktipset (Jackpot)

  Lördag 23/12 Extra-V75 (Uppesittarkväll)

  Tisdag 26/12 V75-finaler

  Lördag 30/12 V75

  Lördag 30/12 Stryktipset

  Söndag  31/12 Extra V75 (Megajackpot)

 • I backspegeln - 36 155 med mersmak på GS75

  Måndag 20 november

  Spikarna

  På V86 förlorade bästa spiken, Sloppy Joe. Han galopperade dubbelt, men var ändå nära att hinna fram till seger. En moralisk vinnare. Lillspiken Couburg Hanover var bara bäst i ett billigt stayerlopp. På V75 vann bästa spiken Lionel N.O. enkelt. Efter en strykning var det givet att han skulle nå ledningen och när bästa hästen också hittar till ledningen är det givetvis toppchans. Lillspiken Aileron var däremot iskall. Han höll inte upp ledningen och tappade från rygg ledaren redan 1100 kvar, var troligen sjuk. På GS75 spikades Stoneisle Ocean. Hon var bara bäst från dödens till fina 30%. Vann gjorde också lillspiken Prediction som fick loppet "kört i halsen". På Stryktipset vann bästa spiken, Manchester United, enkelt sin match. 2 av 3 "lillspikar" segrade, plumpen var Hull som ledde till minut 89 innan kvitteringen kom. Totalt vann 8 av 10 spikar förra veckan, vilket är klart godkänt.

  Käftsmällarna

  Ingen käftsmäll vann eller var riktigt nära seger.

  Systemen

  Roligast var det på GS75. Där blev det full pott på det reducerade systemet och 36 155 kronor tillbaka. Det var med mersmak då tvåan i mål, Maintainability, fick stryk med ytterst liten marginal. Med henne hade vinsten tripplats. Där bakom fanns skrällstreckade hästar som gett nära 500 000 vid seger. I 5 av 7 lopp vann våra a-hästar. På V86 blev det sju rätt inom ram, på V75 bara fem rätt.

  Noterat

  Det blev bottenutdelning på Stryktipset och dubbeljackpot på lördag, dessutom är det jackpot på V86. För övrigt så känns det iskallt att V75 körs i Norge om det inte går att lita på att skoinformationen stämmer. Det, tillsammans med andra regler för galopp, hästar med halvrader och annorlunda voltstartssystem, gör att det är väl mycket hasard för vår smak. De praktiska startlistor som under många publicerats på Storavinster.se har tyvärr fått utgå och som det ser ut återkommer de inte inom överskådlig framtid.

 • Eftersnack lördag 28 oktober

  Söndag 29 oktober

  Stryktipset

  13 rätt och drygt 420 000 i prognosticerad vinst med 15 minuter kvar på Stryktipset, men det blev tyvärr stolpe ut. Spiken West Ham släppte in 2 - 2 på övertid, vilket, alltså, blev kostsamt. Ytterligare ett mål gick emot i slutminuten och återigen påminns man om de små marginalerna på Stryktipset. Det blev ett gäng elvor på det matematiska och reducerade systemet.

  V75

  På V75 blev det sex rätt efter att spiken Pharaon Face blev tvungen att ge sig mot stallkamraten som liftat med i rygg. Det var en smula ironiskt att den Kolgjinihäst vi spikade fick ge sig mot en annan, samtidigt som stallet tog tre V75-segrar till...Roligast var Rhesos Face som vi gav bort i Nyhetsbrevet. Vi trodde på ledningen och väl där höll det hela vägen före vårt andra drag Baja Rosa Akema.

  Dagens Dubbel

  Dagens Dubbel har vi grymt facit på och nu blev det ny träff då ensamma a-hästen Dante Boko vann DD-2 samtidigt som spelintressanta Speedy Foxy Vicane segrade i DD-1. Nettot blev 2000 kronor - materialet till V75 söndag är klart. Imorgon kompletteras det med sista-minuten-information.

 • Eftersnack & Praktiska startlistor vecka 43

  Måndag 23 oktober

  Onsdag

   

  Lördag

   

  Söndag

  x

   

  Eftersnack

  Precis som förra veckan gick ett flertal resultat mot vad statistiken talade för på Stryktipset och då är vi helt enkelt utan chans. Spikarna levererade inte heller och det är bara att ladda om nästa vecka. På V75 började det bra. Bästa spiken Mack Dragan vann från ledningen och sedan segrade värmningsvinnaren Bula Bula Am. Lillspiken underpresterade, vilket gjorde att det bara blev sex rätt inom ram som bäst. Totalt sett var det ingen toppdag, då bara Mack Dragen var förstarankad. På GS75 vann också bästa spiken, Andthedanceisover, men vi gick relativt kort i DD-loppen där båda skrällarna kom och då blev det inte mer än fem rätt. Totalt sett en svag helg, men vi laddar om för V86, dubbla V75-omgångar i helgen samt den helbrittiska kupongen på Stryktipset.

 • Eftersnack & praktiska startlistor vecka 42

  Måndag 16 oktober

  Onsdag

  Lördag

   

  Eftersnack

  Lördag blev en helt iskall speldag för vår del. På V75 blev det favoritparad och jackpot. Vi stannade på sex rätt efter att lillspiken Nancy America bara blivit tvåa. Spelmässigt är omgången inte mycket att orda om, sportsligt var den däremot bra. Vi fick många värdiga svenska mästare, Readly Express, Candor Hall, OJ Andersson och Sofia Adolfsson med flera. På Stryktipset vann flera lag som statistiken talade emot och då är vi alltid helrökta. Över tid så är det grymt bra att spela med statistiken i ryggen, men enstaka omgångar kan det vara helt iskallt. Det här var en sådan gång. Manchester City imponerade när de slog svårspelade Stoke med 7 -2, Arsenal floppade, återigen, på bortaplan och Crystal Palace tog årets första seger (och gjorde sina första mål) när de, överraskande slog Chelsea med 2 – 1. Nya tag på lördag. I söndags var vi verkligen rätt ute på GS75. Spikarna Izzy och Gogo di Quattro vann, liksom käftsmällen Maintainability. DD till drygt 14 gånger såsen var inget problem med honom och förstarankade Ready K.K. Hall. Vi missade ”sjuan” med ”hals” efter att Mr Perfect inte riktigt hann fram till vinnaren, men fyra sexor räckte till nettovinst på 2 av 3 system

  I veckan har vi analyser till V86, V75, Stryktipset & GS75 - välkommen!

 • Eftersnack & praktiska startlistor vecka 41

  Måndag 9 oktober

  Onsdag

  Lördag

   

  Eftersnack

  Vi stod över Stryktipset eftersom det var landskamper på menyn, dessutom lottades flera engelska matcher. På förhand var "kupongen" alltså iskall och det blev också en sanslös favoritparad, vilket gör att det är dubbeljackpot på lördag. Då är spelvärdet mycket högt.

  På V75 blev det ohyggligt svårt. När krutröken skingrats fanns bara två system kvar med sju rätt. De belönades med drygt 20 000 000 kronor var. Ifjol blev det sjurättsjackpot på Skellefteå, kan det vara vår nya skrällbana? Nja, vädret spelade troligen stor roll för utfallet. Banan blev stum och då utjämnas kapacitetsmässiga skillnader mellan hästar. Det är "sen gammalt". Förstarankade (och ensamma a-hästen) Lome Brage hade en toppuppgift och presterade betydligt bättre än i starten innan vis enkel seger. Skrällen Voulez Vous fanns också i a-gruppen och tillsammans med spiken Jaques Noir bidrog han till en ny fin dubbel. Den här gången gav komben 20.61 och 6163 kronor i nettovinst är vi nöjda med. Jätteskrällen i den första avdelningen fanns på det stora systemet, men krävde absolut helgardering för att hitta. Spiken T.Rex D.K. var inte på topp. Om det berodde på banan eller att han, helt enkelt, inte var i perfekt skick efter lite hovproblem är svårt att säga. Angle of Attack vann och de tre mest spelade var etta, tvåa och trea, vilket inte var oväntat. På förhand var det omgångens kallaste spellopp och då är det rätt att ställning om man han en spelidé som man tror på. Den här gången blev det dock inte rätt. Som bäst blev det några femmor på V75 och det var givetvis inte vad vi hoppades på. Värt att notera är att båda jätteskrällarna kom från våra nordiska grannländer...

  Den här veckan spelas V86, V75 och GS75 samt Stryktipset - häng på!

 • Praktiska startlistor vecka 40

  Tisdag 3 oktober

  Onsdag

  Lördag

   

  Helgen som gick

  Det är jackpot på V75 på lördag. Förra veckans omgång blev spelmässigt iskall. Bästa spiken vann, det gjorde också "bästa värmningen" Tellmeastory, men då ingenting hände i garderingsloppen så fick vi bara sex rätt. De riktigt låga utdelningarna försöker vi ju alltid strecka eller reducera bort. I söndags vann båda spikarna Liam Dana (20%) och I Love Paris (74%), men vi bommade båda enprocentarna. På Stryktipset vann 3 av 4 spikar, bland annat underdogen Bristol City, men 13 rätt betalade bara drygt 100 000 trots att det var jackpot och sådana låga utdelningar är det, över tid, smart att strecka/reducera bort. Tyvärr vann flera överspelade lag och då är det bara att bygga för nästa omgång...

  Statistikmaterialen kommer tidigare

  From förra veckan finns all statistik direkt på webben och kommer mycket tidigare än förr, vilket är perfekt för dig som vill plugga på själv!

 • Eftersnack & Praktiska startlistor

  Tisdag 26 september

  Eftersnack V75

  För vår del blev V75-omgången iskall även om det började bra då lillspiken Global Republic (26%) segrade. Enda skrällen finns inte på systemen, de favoriter som det var klara frågetecken för rätade ut dem och vann, bästa spiken, Västerbo Hard Cash, var helt utan möjligheter trots ett bra lopp OCH utdelningen på fem rätt masade sig över jackpotgränsen. Käftsmällen Santiago Kyu (4%) svarade, som väntat, för en mycket stark insats, men han helt enkelt inte fram till ledarduon i tid. Över tid så tvingas man käka den här typen av omgångar också och bättre är att vara snett ute när det blir sju tusen kronor för sju rätt än när det är 10- eller 100x mer...

  Eftersnack Stryktipset

  Det blev favoritbetonat med låg utdelning som följd och då är vi aldrig med och hugger. 3 av 4 spikförslag vann. Bombspiken Manchester C var helt överlägsna, vann gjorde också Liverpool (42%) och Chelsea (57%), däremot fick Fulham (38%) bara 1-1 på hemmaplan. Speldraget Watford (26%) vann inte överraskande på bortaplan, så här skrev vi:

  Watford har spelat mycket bra på bortaplan. De har legat rätt i försvarsspelet och väntat på misstag från motståndarna. Swansea har haft det jobbigt på hemmaplan och känner säkert press här. Det offensiva spelet klickar och risken är stor för att Watford bjuds på en chans som laget förvaltar. Kan vara en riktigt tuff spik på fina 26%.

  Käftsmällen Huddersfield var rejäla undersogs (18%) i sin match. Vi förväntade oss en tight tillställning och matchen slutade 0 - 0. Det blev bara elva rätt, men det känns ok när 13 rätt bara ger drygt 20 000 kronor.

  På lördag är det alltså jackpot. En helengelsk kupong väntar, dessutom är det första helgen efter lön, vilket innebär hög omsättning. Det är V75 på Solvalla både lördag och söndag och, som sig bör, så väntar tävlingar i absolut toppklass. Vi har analyser till båda omgångarna.

   

  Praktiska startlistor

  V86

  V75 lördag

  V75 söndag

Prenumerera på
TR Media

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Travfakta

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Travronden

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Överodds

Sveriges mest genomarbetade och bästa tipsmaterial för spel på fotboll.

www.overodds.se

Mile Media

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se