ANNONS

Om oss

Storavinster.se är sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen. Vi spelar 50 ordinarie V75-omgångar (de som innehåller vanliga klasser och normalt avgörs på lördagar) samt utvalda extraomgångar på V75. Inför ordinarie V75 får du ett mycket omfattande statistikmateral, formtal för V75-tränarna, rank och en matig analys. Du får också vår bedömning av samtliga hästars vinstchans och kan enkelt jämföra med hästarnas V75%. Självfallet får du också färdiga systemförslag i olika prisklasser. Som grädde på moset kan du ta del av tydlig sista-minuten-information med värmningssammanfattning. Det är till stor hjälp när du ska sortera all information som kommer timmen innan spelstopp. På sajten finns också en populär medlemschatt. Där kan du snacka spel med oss och andra skickliga spelare, dessutom kör vi Uppsnack inför V75 varje lördag. Analyserna till Extra-V75 är mindre omfattande, men innehåller alltid statistik, rank, spelförslag och sista-minuten-information.

Vi spelar också V86. Inför V86 får du ett omfattande statistikmaterial, formtal för tränarna, rank, spelförslag och tydlig sista-minuten-information med värmningssammanfattning. Du kan också snacka om loppen med andra i vår medlemschatt. Ibland har vi också analyser till jackpotomgångar på GS75 och V64. De innehåller ingen sista-minuten-information.

Vilka är vi?

Johan Lindvall grundade Storavinster.se 2005 och har sedan dess, ständigt, spelat med statistiken i ryggen. Andra viktiga parametrar för att skapa en bra rank och starka spelförslag anser Johan vara, noggrann spetsanalys, bedöming av varje hästs form samt stallets form, dessutom lägger Johan stor vikt vid att fundera över troliga loppscenarion. Då moderna travlopp ofta är jämna kan små förändringar spela stor roll. Det gör sista-minuten-information viktig. Att sammanfatta taktiksnack, utrustningsförändringar och värmningar kan vara skillnaden mellan vinst och förlust. Sedan vi började analysera V75 2007 har ett antal storvinster har landats åtta av de tolv senaste åren har spelförslagen gett nettovinster.

Gustaf Björck är ansvarig utgivare.

Kontakt

Har du frågor eller synpunkter, problem med inloggning eller tekniska problem, kontakta info@trmedia.se

TR Media

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Travfakta

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Travronden

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Överodds

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Mile Media

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se