ANNONS

Om oss

Storavinster.se är sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen. Vi spelar cirka 50 ordinarie V75-omgångar (de som innehåller vanliga klasser och normalt avgörs på lördagar) samt utvalda extraomgångar på V75. Inför ordinarie V75 får du ett mycket omfattande statistikmaterial, populära speedanalysenformtal för V75-tränarna, rank och en matig analys. Du får också vår bedömning av samtliga hästars vinstchans och kan enkelt jämföra med hästarnas insatsprocent. Självfallet får du också färdiga systemförslag i olika prisklasser. Som grädde på moset kan du ta del av tydlig sista-minuten-information med värmningssammanfattning. Det är till stor hjälp när du ska sortera all information som kommer timmen innan spelstopp. På sajten finns också en populär medlemschatt. Där kan du snacka spel med oss och andra skickliga spelare, dessutom kör vi Uppsnack inför V75 varje lördag. Analyserna till Extra-V75 är mindre omfattande, men innehåller alltid statistik, rank, spelförslag och sista-minuten-information.

Vi spelar också V86. Inför V86 får du ett omfattande statistikmaterial, speedanalysenformtal för tränarna, rank, spelförslag och tydlig sista-minuten-information med värmningssammanfattning. Du kan också snacka om loppen med andra i vår medlemschatt. Ibland har vi också analyser till jackpotomgångar på GS75 och V64. De innehåller ingen sista-minuten-information.

Vilka är vi?

Mikael "Travkonsulten" Sandlin är son till den legendariske sportjournalisten Lasse Sandlin och kan ”allt” om travstatistik. Han har skrivit flera böcker om hur man blir en bättre spelare på V75.

Jimmy Tapper har diger erfarenhet från liverapportering, plusbetyg, travspelsblogg och tränarintervjuer från bland annat Sportbladet. Precis som "Micke" är han trevlig, ödmjuk och social samt van att snacka med kunder.

Gustaf Björck är ansvarig utgivare.

Kontakt

Har du frågor eller synpunkter, problem med inloggning eller tekniska problem, kontakta info@trmedia.se

TR Media

Sveriges främsta varumärken för dig som älskar trav!

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Travronden

Travronden är ledande i Norden på travjournalistik och spel på hästar. Vi bevakar travsporten inifrån.

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Köpandel

Andelsspel från landets främsta experter! På köpandel.se kan du ta rygg på Sveriges främsta tipsters till ATGs och Svenska Spels alla stora spelformer.

www.kopandel.se

Överodds

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Travfakta

Proffsens verktyg för att analysera travlopp! Travfakta.se är en databas med oändlig information om alla hästar, kuskar, tränare, banor, spelformer m.m.

www.travfakta.se