Handla

Klippkort V75, månadsabonnemanget (kommande 30 dagar) och årsabonnemanget gäller för ordinarie V75-omgångar som vanligtvis avgörs på lördagar. Månadsabonnemanget är en löpande prenumeration utan bindningstid som fortsätter tills du avslutar den via "Mitt konto"

Klippkort för "Övriga analyser" används till "Extraomgångar" på V75, V86, Stryktipset och andra tips som vi producerar. Med klippkorten bestämmer du själv vilka omgångar som du vill ha analys till.

Klippkort och abonnemang

Tips

V86 Eskilstuna

onsdag 15 augusti

SUPERJACKPOT gör att spelvärdet är så högt det kan bli

Förra veckan var det jackpot, men ingen hade åtta rätt, vilket gör att en ytterst ovanlig superjackpot faller ut den här veckan. Återbäringen till spelarna brukar vara över 100%, spelvärdet är alltså skyhögt. Det omfattande statistikmaterialet är helt perfekt för dig som gillar att analysera loppen själv. Du får också rank och spelförslag som passar alla plånböcker, dessutom får du tydlig sista-minuten-information – Köp klippkort för ”Övriga analyser” via ”handla” i toppmenyn så får du 20 – 30% rabatt mot ordinarie pris!

V75 Gävle

lördag 18 augusti

SUPERJACKPOT med enorma 63 miljoner i potten - Statistiken är klar

Eftersom ingen hade sju rätt i lördags när det var jackpot så är det Superjackpot på Gävle. Den är till och med lite extra "sockrad" eftersom utdelningen på fem rätt brann inne i söndags också. Spelvärdet kan inte bli högre! Det omfattande statistikmaterialet är helt perfekt för dig som gillar att analysera loppen själv. Du får också rank, spetsanalys, analys av samtliga favoriter, spikförslag, omgångens käftsmäll och vår värdering av samtliga hästars vinstchans. Sedan avrundar vi med tydlig sista-minuten-information

GS75 Tingsryd

söndag 19 augusti

JACKPOT på Tingsryd avrundar en otrolig spelvecka...

Grand Slam 75 avrundar spelveckan. Det är jackpot, vilket gör att återbäringen till spelarna är riktigt hög och den som hittar sju rätt får ungefär dubbelt så bra betalt mot normalt. Det omfattande statistikmaterialet är helt perfekt för dig som gillar att analysera loppen själv. Du får också rank och spelförslag som passar alla plånböcker. Köp klippkort för ”Övriga analyser” via ”handla” i toppmenyn så får du 20 – 30% rabatt mot ordinarie pris!
TR Media

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Travfakta

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Travronden

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Överodds

Sveriges mest genomarbetade och bästa tipsmaterial för spel på fotboll.

www.overodds.se

Mile Media

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se