ANNONS

Handla

Månadsabonnemanget (V75-omgångar vi har analys till t.o.m. 30 dagar efter köpet ingår) är en löpande prenumeration utan bindningstid som fortsätter tills du avslutar den via "Mitt konto". Det ger drygt 40% rabatt jämfört med ordinarie pris. I årsabonnemanget ingår 50 ordinarie V75-omgångar samt de extra V75-omgångar vi har analys till. Det ger 50% rabatt jämfört med ordinarie pris. Klippkort V75 ger 20 - 30% rabatt. Du aktiverar själv de material du vill ha tillgång till. Övriga omgångar består främst av V86, men också utvalda omgångar på GS75 och V64. De ingår inte i abonnemang utan säljs styckvis för 69 kronor eller som klippkort med 20 - 30% rabatt jämfört med ordinarie pris.

Klippkort och abonnemang

Tips

V86 Solvalla/Åby

onsdag 28 oktober

Spelveckan med Stort S inleds med en knepig V86-omgång

Vi gillar verkligen när Xpress delas mellan Solvalla och Åby. Det brukar vara bra race och en extra krydda med open stretch i hälften av loppen. Veckans omgång är svår - vi taxerar att den häst som har högst vinstchans vinner 4 gånger av 10 och det vimlar av underspelade skrällar. Förutom all statistik och rank får du färdiga systemförslag som passar alla plånböcker. Vi sammanfattar också den viktigaste sena taktiska infon, balans- & utrustningsinformation som är särskilt viktig och de bästa samt sämsta värmningarna i sista-minuten-informationen. Med ett klippkort för "Övriga analyser" får du 20 - 30% rabatt.

V75 Jägersro

lördag 31 oktober

DUBBELJACKPOT och fulla fällt på Jägersro - spelläge!

Eftersom utdelningen för sex och fem rätt brann inne i lördags och femrättsutdelning uteblev på Extra-V75 i söndags så spelar vi om en ENORM DUBBELJACKPOT på Jägersro. Tidvis har de haft problem med få anmälda hästar, men nu bjuder de på fulla fält och två 15-hästarslopp! Analysen publiceras klockan 16.00 på fredag. Redan nu finns ett omfattande statistikmaterial och en formguide för tränarna. Perfekt för dig som gillar att göra en helt egen rank! Vi sammanfattar också den viktigaste sena taktiska infon, balans- & utrustningsinfo som är särskilt viktig och de bästa och sämsta värmningarna i sista-minuten-informationen. 8 av de 12 senaste åren har vi gjort nettovinst på V75. Med ett klippkort eller abonnemang (köps via handla i toppmenyn) får du 20 - 50% rabatt.

GS75 Östersund

söndag 1 november

DUBBELJACKPOT ger ENORMT spelvärde på Grand Slam

Det är dubbeljackpot på Grand Slam 75 och då är spelvärdet skyhögt. Extrapengarna fördelas lika i samtliga potter, vilket gör att även fem och sex rätt betalar bättre än det borde göra. Bättre blir inte ATG's kombspel! Analysen publiceras klockan 10.00 på söndag. Redan nu finns ett omfattande statistikmaterial och en formguide för tränare och kuskar. Helt perfekt för dig som gillar att göra en helt egen rank! Vi sammanfattar också den viktigaste sena taktiska infon, balans- & utrustningsinfo som är särskilt viktig och de bästa samt sämsta värmningarna i sista-minuten-informationen. Med ett klippkort (köps via handla i toppmenyn) får du 20 - 30% rabatt.
TR Media

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Travfakta

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Travronden

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Överodds

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Mile Media

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se