ANNONS

Handla

Månadsabonnemanget (V75-omgångar vi har analys till t.o.m. 30 dagar efter köpet ingår) är en löpande prenumeration utan bindningstid som fortsätter tills du avslutar den via "Mitt konto". Det ger drygt 40% rabatt jämfört med ordinarie pris. I årsabonnemanget ingår 50 ordinarie V75-omgångar samt de extra V75-omgångar vi har analys till. Det ger 50% rabatt jämfört med ordinarie pris. Klippkort V75 ger 20 - 30% rabatt. Du aktiverar själv de material du vill ha tillgång till. Övriga omgångar består främst av V86, men också utvalda omgångar på GS75 och V64. De ingår inte i abonnemang utan säljs styckvis för 79 kronor eller som klippkort med 20 - 30% rabatt jämfört med ordinarie pris.

Klippkort och abonnemang

Tips

V75 Åby

lördag 10 december

Dags för kapable Aetos Kronos att få känna segerns sötma igen?

Kapable Aetos Kronos har inte fått smaka på segerns sötma sedan han vann Jubileumspokalen på Solvalla, men nu har han två lopp i kroppen och möter hästar som inte ser hopplösa ut att besegra. Spik eller weak? Häng med! Du får ett enormt statistikmaterial, rank & analys, skrällvärdering av alla lopp, värdering av varje hästs vinstchans, spelförslag för alla plånböcker, tillgång till medlemschatt och tydlig sista-minuten-information med värmningssammanfattning. Du kan hänga med från 49 kronor per V75-material – klicka på handla i toppmenyn!

GS75 Kalmar

söndag 11 december

JACKPOT - grundstatistiken är klar!

JACKPOT på GS75, i början av året drog vi in en fin vinst på spelformen med ett nettoresultat på 409k. Nu laddar vi för nästa - häng på! Det krävs inte mycket på GS75 för att utdelningen ska skjuta i höjden, då radpriset är högre på den här spelformen innehåller systemen också färre hästar. Radpriset på GS75 är 1 krona jämför med V75 där radpriset är 50 öre. I GS75-materialet ingår en fullständig Form- & statistikguide, rank, skrällguide och spelförslag. Som vanligt spelar vi med statistiken i ryggen. För att ge dig bästa möjliga förutsättningar att vinna så släpps tipsen klockan 12.00. Vi har alltså ingen renodlad sista-minuten-information till GS75 - allt är inbakat i vår sena rank. Skulle det ske några strykningar eller någon sen viktig info som påverkar vårt system kan det uppdateras - senast 30 min innan start.
TR Media

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Travfakta

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Travronden

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Överodds

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Mile Media

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se