ANNONS

Handla

Storavinster gör tips till samtliga V75- och V86-omgångar under året, samt till utvalda GS75- och V64-omgångar (i regel jackpots).

Våra populära månadsabonnemang till V75 respektive V86 har en giltighetstid på 30 dagar från och med köpdatum och gäller både för ordinarie omgångar och "extraomgångar". De fungerar som en löpande prenumeration utan bindningstid som fortsätter tills du avslutar dem via "Mitt konto". Månadsabonnemangen ger upp till 61% rabatt jämfört med att handla omgångarna styckevis.

Årsabonnemangen till V75 respektive V86 har en giltighetstid på 365 dagar från och med köpdatum och precis som för månadsabonnemangen ingår både ordinarie omgångar och "extraomgångar" i abonnemangen. När ett år gått avslutas abonnemangen automatiskt och du behöver själv aktivt förnya dem om du vill fortsätta. Årsabonnemangen ger upp till 62% rabatt jämfört med med att handla omgångarna styckevis.

Klippkorten på 10 respektive 20 omgångar kan användas till samtliga spelformer (V75, V86, GS75 och V64) och du aktiverar själv de omgångar som du vill få tillgång till. De ger 20-30% rabatt jämfört med att köpa omgångarna styckevis.

Tips

V75 Boden

lördag 15 juni

JACKPOT på Bodentravet med Norrbottens Stora Pris

JACKPOT 43 miljoner när det är midnattstrav på boden med första start 20.30. Kan någon utmana Francesco Zet i Norrbottens Stora Pris? Analysen är klar - häng på. Du får ett enormt statistikmaterial, rank & analys, skrällvärdering av alla lopp, värdering av varje hästs vinstchans, spelförslag för alla plånböcker, tillgång till medlemschatt och tydlig sista-minuten-information med värmningssammanfattning. Lördag 19.00 startar sista minuten. Du kan hänga med från 49 kronor per V75-material – klicka på handla i toppmenyn!
TR Media

Sveriges främsta varumärken för dig som älskar trav!

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Travronden

Travronden är ledande i Norden på travjournalistik och spel på hästar. Vi bevakar travsporten inifrån.

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Köpandel

Andelsspel från landets främsta experter! På köpandel.se kan du ta rygg på Sveriges främsta tipsters till ATGs och Svenska Spels alla stora spelformer.

www.kopandel.se

Överodds

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Travfakta

Proffsens verktyg för att analysera travlopp! Travfakta.se är en databas med oändlig information om alla hästar, kuskar, tränare, banor, spelformer m.m.

www.travfakta.se