ANNONS

Handla

Månadsabonnemanget (V75-omgångar vi har analys till t.o.m. 30 dagar efter köpet ingår) är en löpande prenumeration utan bindningstid som fortsätter tills du avslutar den via "Mitt konto". Det ger drygt 40% rabatt jämfört med ordinarie pris. I årsabonnemanget ingår 50 ordinarie V75-omgångar samt de extra V75-omgångar vi har analys till. Det ger 50% rabatt jämfört med ordinarie pris. Klippkort V75 ger 20 - 30% rabatt. Du aktiverar själv de material du vill ha tillgång till. Övriga omgångar består främst av V86, men också utvalda omgångar på GS75 och V64. De ingår inte i abonnemang utan säljs styckvis för 69 kronor eller som klippkort med 20 - 30% rabatt jämfört med ordinarie pris.

Klippkort och abonnemang

Tips

V75 Solvalla

lördag 30 maj

Grymma förutsättningar för omgångens bästa skräll - den får du bara inte missa!

Även om Elitloppshelgen utan publik inte är lika rolig som när det är trängsel på "platserna" så är det ändå något alldeles extra. Topploppen avlöser varandra och vi är laddade till max. Vi föll på målfoto i lördags och är fast beslutna att ta revansch. Det finns flera starka favoriter i omgången, men långtifrån alla håller vid full syn. Vi har grävt fram en käftsmäll som mycket talar för och varför hästen inte är mer spelad är inget annat än ett mysterium. Med ett klippkort eller abonnemang (köps via handla i toppmenyn) får du 20 - 50% rabatt.

V75 Solvalla

söndag 31 maj

Ära och evig berömmelse väntar vinnaren av Elitloppet!

Att vinna Elitloppet är oförglömligt för skötare, ägare, tränare och kusken. Det betyder så mycket mer än det stora förstapriset (även om det inte heller är att förakta). De båda försöken till Elitloppet utgår Dagens Dubbel och övriga lopp inom V75 håller också grym klass. Den här dagen kan bli något alldeles extra. Analysen publiceras på söndag morgon men redan nu finns ett omfattande statistikmaterial och en formguide för tränarna. Perfekt för dig som gillar att göra en helt egen rank! 8 av de 12 senaste åren har vi gjort nettovinst på V75. Med ett klippkort eller abonnemang (köps via handla i toppmenyn) får du 20 - 50% rabatt.
TR Media

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Travfakta

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Travronden

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Överodds

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Mile Media

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se