ANNONS

Handla

Månadsabonnemanget (kommande 30 dagar) och årsabonnemanget gäller för ordinarie V75-omgångar som vanligtvis avgörs på lördagar och de extraomgångar på V75 som vi analyserar. Månadsabonnemanget är en löpande prenumeration utan bindningstid som fortsätter tills du avslutar den via "Mitt konto". V86-analyserna ingår inte i abonnemanget. De säljs styckvis för 69 kronor eller som klippkort med 20 - 30% rabatt jämfört med ordinarie pris.

Klippkort och abonnemang

Tips

V75 Bergsåker

lördag 24 augusti

Enorma 100 miljoner i potten på Bergsåker!

100 miljoner i potten! Det är vad lördagens tävlingar på skrällbanan Bergsåker handlar om! Analysen är klar. Vi har stått över alla andra V75-omgångar den här veckan för att lägga all kraft på den här! Det omfattande statistikmaterialet är helt perfekt för dig som gillar att analysera loppen själv. Du får också rank och spelförslag som passar alla plånböcker. Analysen publiceras på fredag eftermiddag, sedan knyter vi ihop säcken med tydlig sista-minuten-information som hjälper dig fokusera på information av vikt som dyker upp sista 90 minuterna. Starta ett abonnemang eller köp klippkort via ”handla” i toppmenyn så får du 20 – 45% rabatt mot ordinarie pris!

V86 Solvalla/Åby

onsdag 28 augusti

Att Xpress kör igång är ett säkert hösttecken

Det är första onsdagen för V86 Xpress efter sommaren och även om konceptet ofta bemöts av kritik så är det ett suveränt tv-koncept. Vi kommer, med få undantag, att spela V86 tills det är dags för Elitloppet 2020. Det omfattande statistikmaterialet är helt perfekt för dig som gillar att analysera loppen själv. Du får också rank och spelförslag som passar alla plånböcker. Analysen publiceras på onsdag eftermiddag, sedan knyter vi ihop säcken med tydlig sista-minuten-information som hjälper dig fokusera på information av vikt som dyker upp sista 90 minuterna. Köp klippkort via ”handla” i toppmenyn så får du 20 – 30% rabatt mot ordinarie pris!
TR Media

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Travfakta

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Travronden

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Överodds

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Mile Media

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se