ANNONS

Handla

Månadsabonnemanget (V75-omgångar vi har analys till t.o.m. 30 dagar efter köpet ingår) är en löpande prenumeration utan bindningstid som fortsätter tills du avslutar den via "Mitt konto". Det ger drygt 40% rabatt jämfört med ordinarie pris. I årsabonnemanget ingår 50 ordinarie V75-omgångar samt de extra V75-omgångar vi har analys till. Det ger 50% rabatt jämfört med ordinarie pris. Klippkort V75 ger 20 - 30% rabatt. Du aktiverar själv de material du vill ha tillgång till. Övriga omgångar består främst av V86, men också utvalda omgångar på GS75 och V64. De ingår inte i abonnemang utan säljs styckvis för 79 kronor eller som klippkort med 20 - 30% rabatt jämfört med ordinarie pris.

Klippkort och abonnemang

Tips

V75 Axevalla

söndag 25 juli

Det är dags att utse kullens starkaste sto!

Stochampionatet för fyraåriga ston avgörs över mastiga 2640 meter och det brukar inte bli något blufflopp! Det är en av årets spelintressantaste "extraomgångar! Häng med! Du får ett enormt statistikmaterial, rank & analys, skrällvärdering av alla lopp, spelförslag för alla plånböcker, tillgång till medlemschatt och tydlig sista-minuten-information. Under "Handla" i toppmenyn finns klippkort och abonnemang som gör att du kan hänga med från 49 kronor per omgång.

V64 Solvalla

måndag 26 juli

DUBBELJACKPOT på Valla - bra spelvärde!

Solvalla är värd för omgången och vi har flera fina lopp att se fram emot. Dubbel jackpot på V64 innebär riktigt fint spelvärde. Omsättningen och återbäringen till spelarna är mycket högre än en vanlig omgång och man ska givetvis spela V6. Det är ju i sexrättspotten alla extrapengar finns. I materialet ingår en fullständig Form- & statistikguide, rank, skrällguide och spelförslag. Som vanligt spelar vi med statistiken i ryggen. För att ge dig bästa möjliga förutsättningar att vinna så släpps tipsen klockan 18.00. Vi har alltså ingen renodlad sista-minuten-information till V64 - allt är inbakat i vår sena rank. Fördelen med det är att vi kan väga in strecktrender, strykningar och mycket information som inte finns tillgänglig tidigare under dagen.

V75 Jägersro

tisdag 27 juli

Hugo Åbergs är en av sommarens riktiga höjdare!

Hugo Åbergs Memorial är en av sommarens bästa tävlingsdagar och då bjuder ATG på en extra V75-omgång. Vi kör ut rank & spelförslag 16.00 på tisdag! Häng med! Du får ett enormt statistikmaterial, rank & analys, skrällvärdering av alla lopp, spelförslag för alla plånböcker, tillgång till medlemschatt och tydlig sista-minuten-information. Under "Handla" i toppmenyn finns klippkort och abonnemang som gör att du kan hänga med från 49 kronor per omgång.

V86 Boden

onsdag 28 juli

V86 på Bodentavet med Robert Bergh i fokus - häng på!

Bodentravet är värd för denna V86-omgång. Robert Bergh är i fokus som kommer med flera starka hästar till start. Omgången har potential och ser intressant ut på förhand, häng på! Analysen publiceras klockan 16.00 på onsdag. Redan nu finns ett omfattande statistikmaterial och en formguide för tränare och kuskar. Helt perfekt för dig som gillar att göra en helt egen rank! Vi sammanfattar också den viktigaste sena taktiska infon, balans- & utrustningsinfo som är särskilt viktig och de bästa samt sämsta värmningarna i sista-minuten-informationen. Med ett klippkort (köps via handla i toppmenyn) får du 20 - 30% rabatt.
TR Media

TR Media - vi får fler att älska trav. Nu bygger vi ett mediehus med en portfölj av starka varumärken och innovativa digitala produkter.

Travögat

Snabbaste vägen till alla rätt! Unika tips i videoformat från en av Sveriges bästa travspelare.

www.travogat.se

Spelvärde

Tips från Sveriges främsta tipsters och travanalytiker. Vi spelar för att vinna stort!

www.spelvarde.se

Travfakta

Proffsens verktyg. Nu för dig! 

www.travfakta.se

Travronden

Vi älskar trav och är Sveriges ledande tidning med fokus på travsport. 

www.travronden.se

Jokersystemet

Det kraftfullaste och mest omfattande verktyget på marknaden för reducering av trav- och sportspel.

www.jokersystemet.se

Storavinster

Sajten för dig som vill spela med statistiken i ryggen.

www.storavinster.se

Överodds

Hos oss hittar du spelrekar med utförliga analyser och landets mest genomarbetade Stryktipsmaterial.

www.overodds.se

Mile Media

Content Marketingbyrån för travet. Kostnadseffektiva och smarta lösningar som ligger i framkant i alla mediekanaler.

www.milemedia.se